Lots of Lavender

Eindelijk weer eens een blog online! Deze keer niet zomaar een blog, maar een echte bloghop!! Samen met mijn teamgenootjes hebben we met spullen uit de voorjaarsgids van Stampin’ Up! mooie kaarten, doosjes en pocket page layouts gemaakt. Lees snel verder om te zien wat ik gemaakt heb.Logo-BloghopKK-Feb2018

Met de voorjaarsgids is ook een extra, kleine gids genaamd de Sale-a-Bration (SAB) gids uitgekomen. In deze SAB gids vindt je artikelen die je kunt kiezen bij besteding van minimaal €60,00. Ik had direct een paar favoriete items en ook de stempelset Lots of Lavender was daar een van.

Foto 28-12-17 20 08 01

Het leuke aan deze stempelset is, dat je deze kunt stempelen met meerdere kleuren of met een kleur en dan met markers of blends in kunt kleuren. Ik koos voor het stempelen in meerdere lagen en kleuren.

Foto 28-12-17 20 08 26

Met Basic Black inkt stempelde ik de omlijning, om daarna met Lemon Lime Twist en Berry Burst de afbeelding kleur te geven. Het leuke aan deze stempelset is, dat je niet perfect hoeft te stempelen. Als je er iets naast zit, heb je alsnog een heel mooi en speels effect.

Foto 28-12-17 20 08 31

Zoals je ziet hou ik van simpele kaarten. Met effen Fresh Fig cardstock matte ik de kaart af. Ik had ook nog een restje Designer Series Paper liggen van de set Naturally Eclectic en gaf op die manier mijn kaart wat meer warmte.

Om deze kaart te kunnen maken heb ik gebruik gemaakt van de volgende artikelen:

  • Basic Black inkt
  • Lemon Lime Twist inkt
  • Fresh Fig inkt
  • Berry Burst inkt
  • Whisper White cardstock
  • Fresh Fig cardstock
  • Naturally Eclectic DSP
  • Lots of Lavender stempelset (SAB)
  • Fabulous Flamingo stempelset

Ben je benieuwd naar wat mijn teamgenootjes hebben gemaakt? Klik dan op volgende om naar de volgende blog in de reeks te gaan. Je kunt ook op vorige klikken. Uiteindelijk kom je het cirkeltje rond en belandt je weer hier op dit blog bericht.

Vorige-BloghopKK-Feb2018

Volgende-BloghopKK-Feb2018

Advertenties

3 gedachtes over “Lots of Lavender

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s