About me

Hi! Wat leuk dat je mijn blog hebt gevonden! Mijn naam is Marga, ik schrijf en deel mijn creatieve ervaringen op deze blog. Hieronder lees je een stukje persoonlijke info over mij.

Foto 11-03-18 09 19 40

Ik ben Marga, 32 jaar en woon sinds 2008 in Enschede, Twente. Oorspronkelijk kom ik uit Groningen maar voor de studie verhuisde ik naar het Oosten. Ik heb meerdere opleidingen afgemaakt, maar mijn passie ligt in de wereld van textiel. Zelf iets maken, laten maken, onderzoeken of ontwerpen is het mooiste wat je kunt doen. Na twee jaar in het onderwijs te hebben gewerkt bij een textiel opleiding ben ik terug gekeerd naar het bedrijfsleven. Nu werk ik fulltime bij een textiel bedrijf waar stoffen en ruwdoek over de hele wereld worden verkocht. Voordat ik deze baan kreeg heb ik een aantal jaren een eigen webwinkel gehad, maar dit was helaas te lastig om te combineren en daarom heb ik de keuze gemaakt om daar mee te gaan stoppen.

Om mijn creatieve brein toch tevreden te stellen heb ik het besluit genomen om te gaan bloggen. In mijn vrije tijd ben ik namelijk nog wel erg creatief bezig en dat wil ik graag delen. Lekker ongedwongen, wanneer ik er zin en tijd voor heb en met onderwerpen die mij interesseren.

Veel leesplezier,

veel liefs marga

 

SaveSave

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s